tisdag 28 maj 2013

Från vårvinter till sommar!

Puh, här växlar årstiderna i en rasande fart, från vinterföre till rena tropiken på ett par veckor! Det är 23 grader i skuggan här just nu och det har varit varmt i minst en vecka, har aldrig varit med om en sån här tidig värmebölja! Det är i vart fall för varmt att vara ute och jobba just nu, så jag sitter här inne med fötterna på kalla stengolvet och en utslagen hund bakom mig.

Här är lite bilder från en promenad som vi gick igår med våra superfina valpar, de är typ sex månader gamla nu och håller på att upptäcka den spännande världen som tinade fram under snön! Igår gick vi med dem till Björnviken, en fin stenstrand vid sjön, de älskade verkligen att plumsa runt i vattnet!

Full fart på det här gänget kan jag lova!

 Två systrar i full galopp över den vårbleka myren, de tyckte det var jätteroligt när myrvattnet plaskade under fötterna på dem!

Valparna är så himla fina att gå i skogen med, de håller sig alltid alldeles runt ikring oss! 

Vilopaus vid härden! Viktigt att kunna lägga sig ned och slappna av när det är rast, de här småttisarna har redan fattat poängen!

4 kommentarer:

  1. Underbart fina bilder - blir så glad över att läsa dina inlägg.

    Ta hand om dig/Lisa

    SvaraRadera
  2. Härligt att hela flocken kan följa på promenader!
    Oxå kul att du törs ha TH lös i skogen. Att han oxå tycks följa dig och inte bara plötsligt springer iväg helt okontaktbar... ;-)
    / Matti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är skönt att kunna ha han lös! Han får ju liksom lite mer livskvalité på det viset :)

      Radera