torsdag 15 juli 2010

Mysig höstvecka erbjudes!

Du som gillar djur, vacker natur och lugn och ro! Kan du tänka dig att spendera en höstvecka i vårt hus i vackra Årrenjarka? I slutet av september ska (förhoppningsvis) jag och TH fara utomlands. Vi söker därför någon tillförlitlig och ansvarsfull person, en ensam eller ett par, som vill bo i vårat hus och i utbyte ta hand om våra djur under den veckan.

Här följer lite detaljer för den som är intresserad:

Vi bor 10 mil nordväst om Jokkmokk, som är närmsta stad.

Vi har 16 alaskan huskies som bor i hundgård, en hund som bor inne och två islandshästar. Det grundläggande jobbet med djuren tar cirka 2 timmar om dagen, det är mest jobb med hundarna. Du måste vara ganska van vid hundar. Alla våra hundar är jättesnälla och älskar människor men det kan vara ganska tuffa tag dem sinsemellan ibland. Självklart kommer vi att grundligen instruera dig i hundskötseln före vi far. Du måste inte alls vara speciellt van vid hästar utan de är väldigt lättskötta. Om du har ridvana får du givetvis rida!

Vi bor i ett nybyggt, fint litet hus med stor täljstenskamin med stenugn, två sovrum, kök, TV, dusch, golvvärme, trådlöst internet, ja alla normala faciliteter naturligtvis. Vill du inte bara mysa runt i huset eller gulla med djuren hela dagarna så kan du paddla kanot eller ro båt, bada bastuflotte, fiska, vandra (vandringslederna går förbi rätt bakom huset) eller varför inte gå till caféet i vår nya restaurang och beställa en chai latte :)

Vi har tyvärr inte råd att erbjuda någon lön, utan vi hoppas att det finns någon som tycker att en lugn och mysig höstvecka med djur och gratis boende i vacker fjällnära miljö låter som lön i sig själv!

Kontakta mig på arrenjarka@hotmail.com

2 kommentarer:

  1. Ojoj du det där hadde varit nått för mig :)
    Synd bara att det var så nära nedkomstdatumet hehe

    SvaraRadera
  2. Ygiz, är det du? Ja jag vet, om du inte kan tänka dig att föda på mitt köksbord förstås, hehe ;P

    SvaraRadera